Tlf. +45 2714 7157

Telefontid: 08.00 – 20.00 alle dage

Anlægsgartner

Grønne områder

Vi tilbyder stort set alle former for arbejde i haven. Græsslåning, træfældning, hækkeklipning m.v. - Se mere herunder.

info@have-tornadoen.dk

ROSKILDE & OMEGN.

+45 27147157

Stor ekspertise

Image hover effect image

Anlæg af haven

Se mere her

Image hover effect image

Fældning af træer

Se mere her

Image hover effect image

Klipning af hække

Se mere her

Image hover effect image

Arbejde i haven

Se mere her

Image hover effect image

Slåning af græsset

Se mere her

Image hover effect image

Anlæg af haven

Anlæg af haven

Drømmer du eksempelvis om en køkkenhave med friske grøntsager, direkte fra haven til køkkenet? Så kan vi tilbyde at anlægge din nye køkkenhave. Du bestemmer hvilke grøntsager der skal plantes, og vi sørger for at holde haven ren for ukrudt. Det eneste du skal gøre er at lukke op for vandet i tørre perioder, og naturligvis høste afgrøderne.
Hos Have-Tornadoen har vi stor erfaring med anlæg af ny græsplæne. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Træfældning

Er det gamle grantræ i haven blevet en belastning og tager for meget af det dyrebare sollys? Eller er æbletræet blevet angrebet af svamp og råd? Hos Have-Tornadoen udfører vi professionel og sikker træfældning – også hvor opgaven ikke er ligetil. Vi sætter faglig stolthed højt i vores arbejde og har fokus på kvalitet og sikkerhed. Med os på opgaven er du sikret et godt, hurtigt og effektivt resultat.

Image hover effect image

Fældning af træer

Image hover effect image

Klipning af hække

Hækkeklipning

Hækkeklipning kan være en hård omgang, hvis man har en lang hæk og ikke er i træning med hækkesaksen.

Hos Have-Tornadoen har vi de rette redskaber og rutiner, så vi kan gøre arbejdet både effektivt og smukt. Når vi har været i aktion, står din hæk som klippet efter en lineal! Vi klipper alle typer af hække, og vi klipper og beskærer også træer og buske. Vi kan desuden lave en fast aftale, hvis du ønsker det.

Havearbejde

Trænger bedene til en omgang med lugejernet? Eller skal du have gravet den gamle ligusterhæk op?

Hos Have-Tornadoen klarer vi enhver opgave. Og kvaliteten er som altid helt i top.

Image hover effect image

Arbejde i haven

Image hover effect image

Slåning af græsset

Græsslåning

Vokser græsset dig over hovedet? Ikke i bogstavelig forstand naturligvis, men som en opgave, der konstant fylder og tager tid, som du kunne have brugt bedre…?
Have-Tornadoen overtager gerne opgaven med græsslåning. Vi kommer så ofte, som du ønsker det, og sørger for, at din græsplæne altid er veltrimmet og tager sig godt ud. Det betyder noget for virksomheder, boldbaner, og hoteller, at de grønne arealer er smukke og præsentable. For vores private kunder giver det bedre tid til nogle af de andre ting, som de holder af.

Hvad siger kunderne?

Hanne K.

Roskilde
5

Vi havde hørt godt om Have Tornadoen og Søren kom ud for at give tilbud på opgaven. Nu kan vi se tilbage på et godt forløb. Alt forløb tilfredsstillinde og at der blev ryddet op hver dag inden de gik, synes vi var dejligt.

Jens H.

Skovlunde
5

Vores gamle bøgehæk skulle graves op da den flere steder var gået ud. Søren kom og gav et fornuftigt tilbud. Nu er den nye hæk netop sat og vi er glade for vi valgte Have Tornadoen. Vi vil vælge samme firma hvis det en dag bliver aktuelt.”

Hvor i landet?

Vi befinder os på Bernersvej 10, 4000 Roskilde, men vi hos Have Tornadoen arbejder i og omkring Roskilde, Frederikssund og Ballerup. Mangler du en anlægsgartner til din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi sammen finde den bedst mulige løsning.

Kan vi hjælpe dig?

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak. Ring direkte til os eller brug nedenstående kontaktformular.