Tlf. +45 2714 7157

Telefontid: 08.00 – 20.00 alle dage

Anlægsgartner

Brolægning

Hvad skal du have brolagt? En ny indkørsel? En sti igennem haven? Hos Have-Tornadoen kan vi udføre alle disse brolægningsopgaver og meget mere – og vi arbejder både for private og erhverv i og omkring Roskilde. Her er et udpluk over, hvilke opgaver vi kan udføre for dig.

info@have-tornadoen.dk

ROSKILDE & OMEGN.

+45 27147157

Stor ekspertise

Image hover effect image

terrasser

Image hover effect image

indkørsler

Image hover effect image

støttemure

Image hover effect image

trapper

Image hover effect image

bede

Image hover effect image

Stier

Image hover effect image

kantsten

Brolægningarbejde

Hvis du overvejer en ny indkørsel eller forbedring af din gamle, så kontakt Have-Tornadoen og få et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med belægningsarbejde og har dygtige og ansvarlige medarbejdere med stor erfaring. Hos Have-Tornadoen er du sikret den bedste kvalitet.

Der er uendelige muligheder når der skal anlægges indkørsler, både i valget af materialer, hvor den skal anlægges og i hvilken størrelse der ønskes. Vi rådgiver og finder den bedste løsning for dig.

Det er vigtigt at en indkørsel bliver konstrueret korrekt fra starten, da den gerne skulle holde i mange år. Der er flere forhold, der spiller ind, blandt andet hvor tunge køretøjer der skal køre på indkørslen. Derfor er det bedst at overlade arbejdet til en professionel. Vi hjælper vores kunder med de opgaver de stiller os, og vil altid være imødekommende, professionelle og stabile.

Hvad siger kunderne?

Hanne K.

Roskilde
5

Vi havde hørt godt om Have Tornadoen og Søren kom ud for at give tilbud på opgaven. Nu kan vi se tilbage på et godt forløb. Alt forløb tilfredsstillinde og at der blev ryddet op hver dag inden de gik, synes vi var dejligt.

Jens H.

Skovlunde
5

Vores gamle bøgehæk skulle graves op da den flere steder var gået ud. Søren kom og gav et fornuftigt tilbud. Nu er den nye hæk netop sat og vi er glade for vi valgte Have Tornadoen. Vi vil vælge samme firma hvis det en dag bliver aktuelt.”

Hvor i landet?

Vi befinder os på Bernersvej 10, 4000 Roskilde, men vi hos Have Tornadoen arbejder i og omkring Roskilde, Frederikssund og Ballerup. Mangler du en anlægsgartner til din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi sammen finde den bedst mulige løsning.

Kan vi hjælpe dig?

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak. Ring direkte til os eller brug nedenstående kontaktformular.